Odszkodowanie za zakażenie w szpitalu
Doznałeś rozstroju zdrowia wskutek zakażenia gronkowcem, paciorkowcem lub wirusem HCV z winy personelu medycznego szpitala? Nie zwlekaj! Uzyskaj odszkodowanie oraz zadośćuczynienie.

Skontaktuj się z nami

Bezpłatne konsultacje. Zadzwoń!

Odszkodowaia   +48 501 788 655

Odszkodowania +48 58 717 47 47

Odszkodowania   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Odszkodowania   Formularz kontaktowy

Skuteczne dochodzenie odszkodowań

Odszkodowania powypadkowe

Jesteś tu:

Polityka prywatności strony www.odszkodowania24h.pl

 

Pliki cookies - tzw. ciasteczka


Firma Recompensa Partner Odszkodowania Tomasz Pazur poprzez swoją witryne internetową zamieszcza informacje w formie plików cookies (tzw. ciasteczek) i innych podobnych technologii w urządzeniu końcowym Użytkownika (np. komputerze, smartfonie) oraz wykorzystuje je w celach: świadczenia usług dochodzenia odszkodowań oraz analityczno-statystycznych (odwiedzin strony przez użytkowników Internetu).

Pliki cookies to tekstowe pliki tworzone przez serwery www, stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających.

Poziom ochrony przed cookies można ustawić w swojej przeglądarce internetowej - aż do całkowitego blokowania plików cookies. Zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może także uniemożliwiać niektóre funkcje, np. zalogowanie się na konto pocztowe. Pliki cookies zostały stworzone, aby ułatwić poruszanie się użytkowników po Internecie i umożliwiją tworzenie spersonalizowanych serwisów WWW, obsługi logowania, "koszyków zakupowych" w internetowych sklepach itp..

Strona internetowa www.odszkodowania24h.pl może umieścić plik cookie na dysku Użytkownika, jeśli przeglądarka to umożliwia. Jednocześnie stona www.odszkodowania24h.pl może korzystać jedynie z tych plików cookies, które sama utworzyła.


Nota prawna


Ochrona danych osobowych
Firma Recompensa Partner Odszkodowania gwarantuje ochronę danych osobowych, udostępnianych przez Państwa w trakcie zgłaszania zapytań oraz korzystania z formularza kontaktowego znajdującego się na stronie, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

Udostępnienie danych osobowych przez Użytkownika jest dobrowolne i dotyczy wyłącznie sytuacji związanych ze składaniem zapytań, zgłaszaniem szkody online oraz nawiązywaniem kontaktu z firmą.

Dane wymagane w formularzach znajdujących sie na stronie firmy Recompensa Partner Odszkodowania są niezbędne dla przetworzenia zapytania lub zgłoszenia Użytkownika oraz udzielnie odpowiedzi. Użytkownik formularza wysyłając dane godzi się na przetwarzanie jego danych osobowych w zakresie podanym w formularzu, co każdorazowo wymaga zaznaczenia w odpowiednim polu formularza.

Użytkownik posiada prawo wglądu i możliwość dokonania zmian w umieszczonych przez siebie danych osobowych. W celu modyfikacji lub usunięcia swoich danych osobowych Użytkownik wysyła email'a na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Bezpłatne konsultacje, darmowa ocena możliwości dochodzenia roszczeń
Informacje udzielane w ramach bezpłatnych konsultacji oraz darmowa ocena możliwości dochodzenia roszczeń nie mają charakteru usługi porady prawnej, a jedynie są etapem oceny zasadności podjęcia się przez Recompensa Partner Odszkodowania prowadzenia sprawy Klienta, na drodze do zawarcie umowy z Klientem.

Zawarcie umowy o dochodzenie odszkodowania
Zawarcie umowy o dochodzenie odszkodowania następuje zawsze w formie pisemnej w obecności specjalisty ds. odszkodowań lub prawnika firmy Recompensa Partner Odszkodowania, na firmowym formularzu wraz z udzieleniem przez Klienta pisemnego pełnomocnictwa do podejmowania przez Recompensa Partner Odszkodowania czynności niezbędnych w celu uzyskania roszczeń odszkodowawczych w ramach przyjętej sprawy.

Zawarcie umowy poprzedzone jest ustaleniem jej szczegółowych warunków wraz z ustaloną z Klientem wysokością prowizji, która nigdy nie przekracza 15% brutto kwoty uzyskanych roszczeń odszkodowawczych. Wynagrodzenie to jest jedocześnie jedyną formą wynagrodzenia pobieranego przez Recompensa Partner Odszkodowania.

Znajdź nas na Google +

Znajdź nas na Twitterze

Znajdź nas na Facebooku